Metode plati la pariuri

Metode plati la pariuri sportive online

Cea mai populară metodă de plată în mediul online evident sunt cardurile de credit / debit. Respectiv, casele de pariuri online la fel oferă în primul rând posibilitatea de a face plăți și de a retrage banii cu ajutorul cardurilor. Acest lucru se întâmplă din cauza că aproape fiecare persoană deține un card, iar dacă nu – în orice moment își poate face unul la orice bancă, fără mari probleme și la condiții avantajoase.

Foarte important! La moment, pariurile sunt interzise pe teritoriul Republicii Moldova! Vă recomandăm să vă abțineți de la această activitate, care poate aduce la dependență. Aici puteți face cunoștință cu riscurile dependenței de pariuri și să verificați dacă aveți simptome de dependență.

Depunerile cu ajutorul cardurilor sunt procesate automat, iar banii intră instant în cont, spre deosebire de retrageri, unde în dependență de casa de pariuri, procesarea poate dura de la 2 zile la câteva săptămâni. De obicei însă, această perioadă se resumă la 2-5 zile. Se întâmplă din cauza că retragerea trebuie să fie procesată în primul rând de casa de pariuri, iar ulterior și de banca în care este înregistrat cardul.

Nu ar trebui să vă faceți griji de securitatea datelor personale și datelor privind tranzacțiile de bani, deoarece orice casă de pariuri legală folosește un nivel foarte serios de securizare. Acest lucru poate fi controlat foarte ușor, văzând dacă în fața adresei site-ului este prezent simbolul „lăcății”. Prin urmare, nimeni dintre angajați sau cei care au tangență cu site-ul casei de pariuri, nu va putea avea acces complet la datele cardului vostru, chiar dacă își vor dori. Ba mai mult, la o presupusă sparegere a bazei de date a casei de pariuri (lucru practic imposibil), la fel nu va fi posibilă scurgerea de informații completă a datelor voastre personale. Acest lucru este valabil pentru orice site legal, care folosește sistemul de plăți cu cardul, fie merge vorba de casă de pariuri online sau alte feluri de site-uri: magazine, site-uri care oferă servicii, etc.

Foarte rar, dar pot fi totuși întâlnite site-uri care au menirea să vă deposedeze de mijloacele financiare, intrând în posesia datelor voastre personale. Aceste site-uri au un caracter criminal. De obicei, ele folosesc poșta electronică pentru a atrage clienți. În nici un caz să nu accesați link-urile unor presupuse case de pariuri, trimise prin poșta electronică. Verificați foarte minuțios legalitatea site-ului unde urmați să efectuați depunerea. La moment, în Republica Moldova nu există nici o casă legală de pariuri online, dar urmează să apară. În momentul când va apărea prima casă de pariuri licențiată în Republica Moldova, jucătorii vor fi asigurați de stat că compania dată este una absolut legală, respectiv va fi evitat orice risc legat de datele personale și mijloacele financiare ale jucătorilor.

Ce măsuri trebuie de luat pentru a paria sigur cu cardul într-o casă de pariuri online? În primul rând, nimeni, sub nici o formă nu trebuie să cunoască sau să aibă acces la datele cardului vostru. Codul din 3 cifre din spatele cardului este mai prețios chiar decât PIN-ul. Când vi se va cere o verificare a contului creat la casa de pariuri, prin expedierea copiilor sau pozelor cardului – nu vă faceți griji, este o procedură ordinară. În situația dată, în nici un caz să nu expediați poze sau copii cu numărul întreg al cardului și numărul din 3 cifre de pe verso. Numărul din 3 cifre trebuie să fie astupat complet, iar acel din 16 cifre – parțial.

Dacă aveți de ales dintre cardurile Visa și MasterCard, vă recomandăm să vă folosiți de Visa. Retragerile pe MasterCard pot fi inacceptabile de unele case de pariuri sau fiind mai problematice.

La prima depunere într-o casă de pariuri, veți fi nevoiți să completați următoarele date: tipul de card, numărul cardului din 16 cifre, numele persoanei care îl deține (trebuie să corespundă cu numele din contul creat la casa de pariuri), data de exprirare, codul de securitate (numărul din 3 cifre de pe verso), suma care urmați să o depuneți. Ulterior, la următoarele depuneri, veți avea nevoie doar de codul de securitate și suma pe care veți dori să o depuneți. În ambele cazuri, depunerile se efectuează instant.

La retragere, va fi la fel de simplu. Cardul vostru deja va fi salvat în sistem, iar tot ce trebuie să faceți, e să bifați cardul cu care ați depus. De obicei, nu există comision pentru depuneri sau retrageri. Problema care poate apărea ar fi valuta cardului care poate să difere de valuta contului creat în casa de pariuri. În acest caz, puteți pierde la schimbul valutar efectuat în mod automat de bancă.

În comparație cu depunerile, retragerile durează o perioadă de timp. Acest timp depinde de rapiditatea cu care tranzacția este procesată de către casa de pariuri și ulterior de banca în care este înregistrat cardul. De asemenea, trebuie să țineți cont că prima retragere poate dura un timp mai îndelungat, din cauza unei verificări a documentelor, precum copia de buletin, de card sau facturi de plată. Acest proces nu neapărat poate avea loc la prima retragere, dar odată ce jucătorul va trece de această verificare, el va avea posibilitatea să retragă banii fără probleme la tentativele următoare.

Pentru a putea depune cu succes bani într-o casă de pariuri online, trebuie să verificați la bancă dacă cardul este disponibil pentru plățile online. Cardurile de salariu la fel sunt potrivite pentru depuneri și retrageri la casa de pariuri, cu condiția că sunt disponibile pentru plățile online. Dacă cardul poate fi folosit pentru plățile online, iar dumneavoastră întâlniți probleme în tentativa de a depune bani în casa de pariuri, trebuie să verificați următoarele lucruri: corectitudinea datelor introduse, compatibilitatea cardului cu metodele de plăți propuse de agenția de pariuri, suma pe care o dețineți în contul de card, termenul de expirare al cardului.