Integrare cazino

cazino b2b

Ghid  Integrare Cazino de la zero

Acest ghid integrare cazino de la zero este relevant doar pentru casele de pariuri online care doresc să ofere jocuri cazino pentru clienți.

Primim multe cereri de consultanță pentru lansare a produsului de cazino pe site-uri de pariuri sportive. Am hotărât să o facem deschis și open source, aici pe bet.md. Credem că schimbul de experiență, chiar dacă nu este reciproc, joacă un rol important în dezvoltarea unei industrii sau chiar a întregii pieți de pariuri.

Deci, să începem cu cea mai importantă parte: cu partea legală. E absolut necesar sa fiți sigur pe ce piață doriți să vă dezvoltați. De multe ori se întâmplă ca companiile să-și dorească să intre pe o piață fără a verifica licența și condițiile de aplicare. Astfel pornesc o afacere care din start nu este efectivă. Îmi amintesc un caz real, când o casă de pariuri a început dezvoltarea pe o piață foarte specifică și după o serie de cheltuieli au aflat că pentru operare e nevoie de licență care ar costa în jur de 1 mln de euro.

Nota: mulți încep de la analizele pieței, ceea ce este un pas greșit. Nu contează furnizorii, plățile, concurența dacă condițiile de licențiere nu sunt favorabile.

Al doilea, cel mai important pas este alocarea unui project manager, care va dirija toate procesele, de la inițiere până la lansarea secțiunii de cazino.

Nota: multe companii nu fac acest lucru, oferind acest proces directorului de dezvoltare – pas absolut greșit.

Urmează angajarea unui consultant în domeniul jocuri de noroc, care lucrează cot la cot cu managerul de proiect. Funcția de bază a acestui proces este elaborarea planului, pașilor ce trebuie a fi parcurși și într-un final – integrarea furnizorilor de jocuri cazino.

Nota: La capitolul furnizori de jocuri este foarte important verificarea licenței pentru piața specifică. Consultantul își asumă responsabilitatea verificării licenței.

Un aspect destul de important căruia nu i se acordă importanță printre patronii de pariuri este fața site-ului, cu alte cuvinte – designul siteului. Este important ca secțiunea meniu să rămână transparentă pe tot site-ul. Brand-ul color să fie respectat cât la pariuri sportive atât și la partea de cazino. Jocurile să fie împărțite în 4 categorii: jocuri noi, cele mai jucate jocuri, jocuri cu jackpot și jocuri de table-rullete, blackjack..etc.

Nota: Clienții pot găsi orice joc cazino pe sute de siteuri, însă jucătorii aleg siteul care livrează un mesaj de stabilitate, divertisment și elemente grafice plăcute.

Aceasta este schema de bază pentru a lansa jocurile cazino pe un site de pariuri sportive. Dacă doriți mai multe detalii, contactați-ne pentru o consultanță mai detaliată.