Informativ despre cazino online

Un cazino online reprezintă o platformă care oferă posibilitatea de a juca jocuri de noroc prin intermediul internetului. Acesta poate fi disponibil direct din browser sau poate fi descărcat pe calculator sau dispozitiv mobil. În cazinourile online, cel mai popular tip de jocuri ar fi slot-urile. Pe lângă acestea, majoritatea cazinourilor oferă o varietate largă de jocuri precum: ruleta, blackjack, loterii, keno, etc.

Majoritatea cazinourilor oferă șansa de a testa producția sa prin intermediul unor demo-versiuni, care nu necesită depunerea unor bani reali. În acest caz, trebuie să fiți foarte atenți: în unele cazuri, între un joc pe bani virtuali și unul pe bani reali. Acest lucru este făcut pentru a atrage jucători noi: după ce câștigi mult pe bani virtuali, vei dori să joci și pe bani reali.

Nu trebuie să vă faceți griji despre corectitudinea activității cazinourilor licențiate. În astfel de cazinouri, câștigurile sunt randomizate. Nu ar trebui să credeți în existența unor scheme sau strategii care vă vor ajuta să câștigați. Trebuie să realizăm faptul că pe un termen lung, orice jucător rămâne într-un mic minus. Excepția o poate constitui câștigarea unui premiu progresiv mare, care în unele cazuri poate ajunge la o cifră cu șase zerouri.

În același timp, trebuie să verificați atent licența cazinoului în care doriți să jucați. În caz contrar, există pericolul să dați de escroci, care se dau drept site-uri de cazino, în realitate însă dorind doar să însușească bani prin metode ilegale. De obicei, aceste site-uri propun bonusuri exagerate și au un design prost.

În majoritatea cazurilor când jucați slot-uri, procesul de joc propriu-zis are loc pe serverele companiilor deținătoare de soft. Așadar, cazinoul în care jucați nu poate influența procesul de joc, procentajul de câștig fiind garantat de companiile deținătoare de soft. În același timp, în cazul jackpot-urilor progresive, acestea se pot ridica la sume considerabile, deoarece sunt constituite pe baza tuturor jucătorilor care folosesc acest soft.

Există însă sloturi, procesul de joc al cărora are loc direct pe serverul cazinoului. În acest caz, managerii au acces direct la reglarea procentajului de câștig, frecvența bonusurilor, etc. Sigur că în majoritatea cazurilor, acest tip de sloturi sunt folosite de cazinouri ilegale.

Practic nu există tipuri de sloturi care sunt mai profitabile decât alte tipuri. Totul depinde de procentajul de câștig al softului. În alegerea slotului, trebuie să țineți cont de dispersiunea acestuia. Adică, un slot cu o dispersiune scăzută, va oferi mai des câștigurile, însă acestea vor avea o valoare mai puțin înaltă. Sloturile cu dispersiune ridicată, vor oferi mai rar câștigurile, dar sumele acestora vor fi mai mari.

Procentajul de câștig sau RTP (Return To Player) este unul din factorii principali în alegerea cazinoului. De exemplu, dacă RTP constituie 95% – atunci pe distanță mare, jucătorul trebuie să-și restitui câte 95$ în calitate de câștiguri, din fiecare 100$ introduși în joc.

Lucrurile principale de care trebuie să ținenți cont în alegerea unui cazino online:

Licența
Reputația
Metodele de plată
Bonusul de bun venit
Programul de loialitate
Limbile prezente pe site și la serviciul clientelă.

Înainte de a vă înregistra într-un cazino online, trebuie să ținenți cont că toate datele introduse de voi trebuie să fie veridice și corecte. Acest lucru va conta la retragere. Înregistrarea propriu-zisă nu este un proces complicat. Este pe înțelesul tuturor. Dacă ați întâlnit probleme la înregistrare, adresați-vă serviciului clientelă.

Pentru a efectua prima depunere într-un cazino online, pentru început trebuie să decideți metoda de plată. Cele mai populare metode de plată ar fi cardurile bancare și diferite portofele electronice. După ce ați ales metoda de plată, urmați instrucțiiunile ulterioare. După ce veți introduce toate datele necesare, veți putea termina procesul de depunere. Odată ce veți efectua depunerea, banii vor apărea instant în contul vostru de joc.

Varietatea de bonusuri oferite de cazinouri sunt menite să atragă jucători noi sau să păstreze pe cei existenți. De obicei, acestea sunt oferite în calitate de bani reali sau rotații gratuite la sloturi. Există mai multe tipuri de bonusuri. Bonusurile la depunere sunt oferite atunci când jucătorul introduce în cont fonduri bănești. De obicei, cel mai mare bonus este oferit la prima depunere. Bonusurile fără depunere sunt oferite la înregistrare sau la decizia managementului (spre exemplu când jucătorul lipsește o perioadă lungă de timp sau a pierdut o sumă mare de bani). Cashback-ul reprezintă un procent anumit din suma pierdută sau din totalul banilor folosiți pentru joc. De exemplu, dacă într-o anumită perioadă de timp ați rulat o sumă de 1000$, iar cashback-ul vostru constituie 5% – atunci veți primi înapoi 50$ în contul de joc.

Înainte de a opta pentru un anumit bonus, trebuie să țineți cont de următoarele: coeficientul de rulare al bonusului sau de câte ori trebuie jucată suma bonusului pentru a-l putea retrage, timpul acordat pentru rularea bonusului, miza maximă pentru rulare, care sloturi sunt preconizate pentru rularea bonusului.
Înainte de retragerea banilor, probabil că veți fi nevoit să treceți o procedură obișnuită de verificare a contului. Această procedură este menită să combată participarea minorilor la jocurile de noroc, să evite persoanele cu mai multe conturi de joc, ș.a. De obicei, vi se va cere unul sau mai multe din următoarele documente: poză a buletinului de identitate sau varianta scanată a acestuia, poză a cardului cu care a fost efectuată depunerea (necesită doar primele și ultimele cifre a contului de card, restul cifrelor ar fi bine să le ascundeți), copie sau poză a unei facturi de plată cu indicarea adresei și familiei beneficiarului.
În orice cazino, retragerea banilor poate dura o anumită perioadă de timp. Dacă contul vostru a fost verificat cu succes și nu ați încălcat nici o regulă, retragerea nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile. În cazurile retragerilor unor sume mari de bani, multe cazinouri întârzie la maxim plata, pentru a vă oferi șansa să reveniți în joc.

Blocarea contului de joc este posibilă doar în cazul când jucătorul a încălcat condițiile și regulile cazinoului. Cele mai grave cazuri sunt fraudele de orice gen, datele personale false, deținerea a mai multor conturi de una și aceeași persoană, abuzul ilegal de bonusuri.