Conferința pentru afiliați – London Affiliate Conference 2019

Începând cu 6 februarie și terminând cu 9 februarie 2019, la Londra va avea loc cea mai mare conferință din lume pentru afiliații din industria jocurilor de noroc – LAC 2019. Această conferință va întruni peste 5000 de delegați din întreaga lume. Este o oportunitate unică pentru afiliați sau cei care dețin minim un site cu jocuri de noroc. În cadrul conferinței, participanții vor afla despre cele mai noi inovații din industrie, vor avea posibilitatea să-și crească afacerea prin posibile colaborări exclusive, cu jucătorii importanți de pe piață. La fel, participanții își pot întări relațiile existente.

LAC 2019 sau London Affiliate Conference 2019, este o conferință pentru afiliați, care se va desfășura pentru al 13-lea an consecutiv. Locația este una foarte atrăgătoare, deoarece la Londra își au sediul giganți precum Bet365, Netbet, Ladbrokes, William Hill, Coral, Paddy Power Betfair, Betfred, 888 Holdings, Kindred Group (Unibet, 32Red, Stan James) și multe alte companii cu cifre de afaceri extrem de înalte.

După ieșirea Marii Britanii din cadrul Uniunii Europene, multe companii de igaming au în plan să deschidă birouri noi pe teritoriul UE. Există două destinații majore pentru aceste oficii: Malta și enclava spaniolă din Maroc – Ceuta. Companiile vor fi facilitate să-și deschidă birouri pe aceste teritorii, din cauza taxelor scăzute. De altfel, Betfred deja a anunțat mutarea sediului central din Gibraltar în Ceuta.

LAC 2019 poate fi ultima conferință majoră de pe teritoriul Marii Britanii. Organizatorii se gândesc să schimbe în următorii ani locația pentru conferințe de acest gen. De exemplu, în 2011, conferința a avut loc la Barcelona și s-a bucurat de succes.

Programul conferinței LAC 2019 după cum urmează:

 • 6 februarie 2019
  13:00 – Înregistrarea prealabilă, care va avea loc la hotelul Tower de pe St. Katharine’s Way, Londra. Înregistrarea cu o zi înainte, vă va permite să evitați cozile la înregistrarea din prima zi a conferinței.
  16:00 – Welcome Drinks. Sesiune de socializare care va avea loc în lobby-ul hotelului, fiind sponsorizată de WPN Affiliates.
  20:30 – Opening Networking Party. Petrecere de bun-venit, sponsorizată de Codere.
 • 7 februarie 2019
  09:30 – 18:00 – prima zi de expoziție de la LAC 2019 – London Affiliate Conference.
  18:00 – 20:00 – Crypto Drinks. Eveniment sponsorizat de WPN Affiliate
  21:00 – petrecerea organizată de UPayCard.
 • 8 februarie 2019
  10:00 – 18:00 – a doua zi de expoziție LAC 2019 – London Affiliate Conference.
  20:00 – 02:00 – iGB Affiliate Awards, care va avea loc în The Brewery, 52 Chiswell Street, London.
 • 9 februarie 2019
  12:00 – 15:00 – Survivor Session. Ultima sesiune pentru întâlniri, pentru cei rămași în Londra, care va avea loc la The Dickens Inn, Marble Quay, St. Katherine’s Way. Eveniment sponsorizat de Intertops.

Pentru programul complet al conferinței pentru afiliați LAC 2019 – London Affiliate Conference 2019, accesați igbaffiliate.com.

La conferință vor participa, în calitate de speakeri, nume mari din industria jocurilor de noroc precum Boaz Brindt, Alex Sakota, David Levy (XL Media), John Kamara (Global Gaming Africa), June Quinton (Catena Media) sau Linda Mullan (Better Colective). La fel, la LAC 2019 vor participa cei mai mari operatori de igambling din lume, dar și multe companii mai puțin cunoscute.

Principalii sponsori ai conferinței sunt 1xbet, upaycard, 888 și EGO, unul dintre giganții din online gambling.

LAC 2019 va avea loc la centrul internațional de convenții și expoziții ExCeL din Londra.

Pentru afiliați, înregistrarea la conferință este gratuită. Pentru non afiliați, prețul pentru înregistrare constituie £575.00 + TVA, care în Marea Britanie constituie 20%.

Vă recomandăm să stabiliți un plan pentru întâlniri și să participați la sesiunile cu speakerii invitați la conferință, mai ales cei din domeniul SEO. Elaborați o agendă complexă, cu întâlniri și sesiuni la care să participați și pregătiți-vă din timp pentru ele.

Și nu în ultimul rând, trebuie să ținenți cont că majoritatea participanților la conferință sunt concurenții voștri. Nu dezvăluiți secretele business-ului vostru, indiferent cu cine veți comunica.